Uw kunstgebit laten repareren

Van maandag tot en met vrijdag kunt u uw kunstgebit aanleveren voor reparatie, gemiddeld is dit gereed binnen 2,5 uur. In het geval van een reparatie kunt u telefonisch contact opnemen of de prothese even langs brengen. Wij streven ernaar om uw prothese zo snel mogelijk gereed te hebben, maar willen ook graag de juiste aandacht schenken aan ieder werkstuk. In sommige gevallen zijn reparaties wat tijdrovender, maar meestal heeft u uw prothese dezelfde dag weer terug. Voor reparaties als breuken, scheuren of weggeraakte tanden hoeft u geen afspraak te maken. Voor correcties aan bijvoorbeeld de pasvorm van uw kunstgebit of stand van de tanden dient wel altijd een afspraak gemaakt te worden.

Vergoeding

De kosten van deze reparatie of aanpassing worden voor 95% vergoed. Voor de overige 5% betaalt u een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage kunt u (gedeeltelijk) vergoed krijgen vanuit uw aanvullende verzekering. Wilt u meer weten over de kosten en vergoeding? Neem gerust contact met ons op.

In het geval van pijnlijke drukplekjes of andere ongemakken van uw prothese kunt u ook het beste even bellen met tel: 0345-510464. Meestal is het voor ons een kleine moeite om die ongemakken weg te nemen.

Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek